Dobrý deň. Môj syn sa dostal pod tlakom náročnej práce do bdelej kómy 6.3.2014 a o pár mesiacov sa mu narodilo prvé dieťa,bojoval o život a stále bojuje. Od kedy sa to stalo sa o neho s manželom staráme prakticky sami stále 24 hodín  denne. Syn má 50 rokov. Má alergiu na laktózu, kupujeme mu preto len bezlaktózové mlieko a sójové.

Ja a môj manžel sme dôchodcovia a s tých dôchodkov našich platíme všetko plyn,elektrinu,vodu bežné poplatky a splácanie úveru ktorý sme si vzali na liečbu v Adeli pre syna  a tiež synovho dôchodku z ktorého ešte platíme výživné na vnúčika. Výdavky máme žiaľ vždy väčšie než prímy. Musíme mu kupovať z toho lieky, hygienické a čistiace prostriedky, plienky, podložky… a náročnú stravu kedže má v žalúdku aplikovaný PEG . Všetko musíme konzultovať s lekármi je to veľmi náročné.

Prosíme dobrých ľudí o pomoc, sme už starí a bojíme sa čo bude ďalej. Synové nešťastie je aj naše. Celý život sa nám zmenil v sekunde. Prosíme denne Boha aby nám dal viac síl a aby sa náš milovaný Mirko vyliečil a konečne si vyobjímal a vybozkával svojho synčeka.

Vďaka všetkým ktorým osud nášho syna nie je a nebude ľahostajný a ďakujeme Bohu za vašu srdečnost a pomoc.


PRIAMY KONTAKT NA RODINU:

Pani Júlia Tothová

Tel.č.: 0907/290 655

Bankové spojenie: SK 2009000000000230462913